METTLER TOLEDO Türkiye'nin düzenlediği; gıda güvenliği, ürün geri çağırmalarının önlenmesi, kontaminasyon kontrolü, gıda yönetmelikleri ile uyumluluk, endüstriyel terazilerde hijyenik tasarım ve gıda ürünlerinde nem ve içerik tayini gibi bir çok konu Gıda Güvenliği Semineri'nde detaylandırılacak. Gıda Denetmeni Halil Temel'in BRC hakkında aklınızdaki tüm soruları yanıtlayacağı ayrıca METTLER TOLEDO uzmanlarının sunumlarını yapacağı bu seminerde gıda güvenliğine dair tüm bilgileri bulacaksınız.
Seminer Programı aşağıdaki gibidir;
- Gıda Güvenliği ile ilgili Yönetmelikler
- Gıda Üretiminde Kontaminasyonu Önleme
- Gıda Üretiminde Doğru Etiketleme Kontrolü
- Gıda Ürünlerinde Nem ve İçerik Tayini
- Üretimde Endüstriyel Hijyenik Tasarımın Önemi
- BRC Perspektifi ile Fiziksel Tehlikeler & Versiyon-8 Güncellemeleri
- Workshop
Gıda Güvenliği Seminerine kayıt olmak için; 'https://www.mt.com/tr/tr/home/events/seminars/METTLER_TOLEDO_Gida_Guvenligi_Semineri_19.html' linkine tıklayarak, 'Seminere Kayıt Olun'a tıklayıp kayıt işlemlerinizi yapınız.
Eğitim Yeri: Babillon Hotel Rize
Eğitim Tarihi: 12 Eylül 2019 | Saat:09:00